After a hurricane comes a rainbow.

Har varit borta största delen av dagen, bland annat i Boviken. Har även tittat på en förskräckligt söt liten kattunge:]. Vi for och kollade vars stallet var där jag ska praoa imorgon. Alltså på stallet i Ersmark. Känns faktiskt helt okej. Det blir ju himla mycket häst i veckan praoen och fritiden=).

Ikväll blir det att packa och sådär. Gårkvällen spenderades på ug med Gustav och Oliver, mycket trevligt:).
Just nu sitter jag och skriver med Jonte och lyssnar på musik:].


I'm better off on my own.

Hej,
Skotertur idag, helt otroligt bra väder,värme och sol! Syns i mitt ansikte, lite iaf. Precis som jag ville:D. Trevligt var det, det var min familj, Signes familj, Nisse och Benge=). När vi kom hem duschade jag och nu har jag ätit och målat naglarna. Verkar bli ug ikväll. Trevligt. Det var himla kul på ug igår, dock tror jag att jag och signe gjorde oss av med det mesta av energin på vägen dit;). Ojj va vi skratta:D.

Sov inte särskilt länge imorse, till åtta typ. Så jag antar att jag kommer vara död ikv.. hehe. Men jag brukar ha ganska kul även om jag är trött x).






Jag saknar dig.


I look at you and my blood boils hot, I feel my temperature rise.

Heeejsan,
Nu sitter jag och väntar på Ragnhild, vi ska fara på ug. Jag slår nästan vad om att någon av oss har halkat innan vi är där, den andre har då garanterat skrattat ihjäl sig, as usual :D.
Vi höreez!

Btw, kanske skotertur imorrn me dom, de taggar vi:D

Gullegriiiiiiis :]♥


Nothing else matters.

Ok dag, trött. Fick sluta kvart i två, nice. Inga planer direkt för kvällen tror jag... Finns som inget att göra nästan. 
Snälla sommar, kom nu!
Red igår, gick superbra, men vinden tog död på mitt ansikte. 
 
Everything is nothing without you♥


I pray I am.

Dålig dag idag. Var inte med på idrotten för att min häl är dum. Slutade ett idag, nu ska jag gå och ta in stallkläderna så dem hinner bli varma innan det är av till hästarna. Hoppas nu att dagen blir bättre än vad den hittills varit. Ingen idrott imorgon, bra för jag hade ändå inte kunnat vara med. Dumma häl. Vi har FLFF även då.


It was only just a dream.

Hejj,
Slutade halv två idag. har haft FLFF hela dagen, alltså väldigt mycket fritt. Imorgon går vi enligt vanligt schema, då slutar vi ett. Och så har vi skridskor.

I don't mind if you don't mind.

Hejsan,
skoldagen har varit helt okej. FLFF idag då, alltså ingen svenska i 80 min. Yay ;D. På förmiddagen fick vi lyssna på lite olika människor bland annat en som varit chef för Alimak. På eftermiddagen fick vi också lyssna på lite olika människor. De pratade om yrken, då hade vi fått välja i förväg vilka vi skulle vilja lyssna på. Så jag lyssnade först på ingengör, sen IT-tekniker, efter det Polis och till sist på frisör. Det mest intressanta var nog polis skulle jag tro. Dock tror jag knappast att jag någonsin kommer bli det;). Men det var ganska intressant i alla fall.

Efter skolan var det konfa, men först var jag tvungen att sparka hem och mata katterna. Jag är gode glad att jag tog sparken idag som stöd, för aaaj min häl!

Trotsade hälen och for till stallet en timme efter att jag kommit hem. promenerade/småjoggade lite med Mósi ponken. Inte så jättebra kanske, nu är hälen mer svullen... Dock har jag smort med något inflammationshämmande så förhoppningsvis hjälper det. Föresten så är jag väldigt trött på vintern nu, kylan tog typ död på mitt ansikte. Det är mysigare i stallet på sommaren. Synd bara att Mósi får ont i hovarna då..

Jag ska börja fara till stallet oftare nu, Mósi verkar bli bara yngre och yngre;D. På vägen tillbaka från promenaden släppte vi hästarna på lilla vägen upp till stallet. Och han hakade minsann på de andra och sprang, oj så kul han verkade tycka att det var :D. Känner mig jättetaggad på att vara där i alla fall fyra gånger i veckan:).

Vi har FLFF imorgon också. Känns bra, det var nå företagsjakt eller nått imorgon. Hoppas nu inte att vi ska springa runt på samhället... Då får någon skjutsa mig på sparken eller bära mig!! Haha, annars är min häl så gott som död;).



Förlåt...

HAr typ inte skrivit på jättelänge men hela helgen har spenderats nere i Östersund. På usm :).
Sen kom jag hem natten till söndagen eller på morgonen. Tidigt isf. Sen har jag typ tränat. Nästa helg blir det Lycksele. Dm. 

Even the best fall down sometimes.

Hyfsat chill dag idag förutom att vi hann ha en timmes slöjd -.-.
Ikväll blir det ug för hela slanten, Emelie och Oliver följer mig dit. Gustav och Theodor skulle också dit.

Nu har jag haft ont i min häl sen i fredags. Kan typ inte gå med skor, kanske någon inflammation. Trevligt... eller så inte.

Vi har iaf FLFF på rätt dagar :D

Save tonight.

Tjooooooho!
Toppen humör här, G R E A T ! :D

Nu ska jag försöka välja kläder till imorgon, detta ständiga problem... Hoppas vi missar typ hela syslöjden imorgon för jag gillar inte syslöjd. Stort tack till den som sa att vi skulle ha info om veckan på just den lektionen :D. Synd att sjuorna har prao.. Men det är okej. Vi hinner ändå knappt ses på måndagar och så slutar vi halv två imorrn. NICE.

Tisdag blir dock tyngre, skola till tre, 80 min svenska och konfa. Tisdagar är alltid värst. Men de är bara att göra det bästa av saken ;D. På onsdag får vi se vad som händer det är FLFF vecka i veckan så de blir lite hit och dit, nästa vecka har vi prao och veckan efter det är det LOV! :D

Säger godnatt redan nu, godnatt :]



That's when I look at you.

Hejsan,
Har varit i stan ett tag idag, trevligt. Gårkvällen spenderades med myran, Emelie och Holly. Oxå trevligt tyvärr fick inte Gustav någon skjuts så han kunde inte vara med på trevligheterna.

Får se vad som händer ikväll.

Right here, right now.

Blev som jag anat inget spec mega annorlunda med gårdagen. Dock var det kul att sneaka in bakvägen på det där discot och känna att man gjorde något man egentligen inte fick.

Idag har jag varit till stallet och skrittat Mósi en sväng. Mycket på långa tyglar så att han fick sträcka ut. Även lite mjukgörande och en kort bit tölt bara för att han var så pigg:). Det var ganska kallt i stallet ändå, kring 20 - 25. Sen har jag åkt bil till och från Jörn. Och hjälpt mamma att handla.
Sååå.. Vad hittar man på ikväll?

Dancing like we're dumb.

Nu har jag lyckats måla naglarna oxå! Alldeles strax mat sen blir det att fixa det sista, byta om och sådär. Vid kvart över sju alltså om en timme så kommer Emelie och hämtar mig så drar vi. Kan inte vänta.. Great!:D

Got that glitter on my eyes.

Hallååååjsan!
Super-mega bra humör hära! :D
Har sminkat mig och sådär, nu fattas bara det svåraste... Måla naglarna felfritt och välja kläder. För er som inte vet så ska jag ut på roligheter ikv. Niiice. Verkar som om jag ska inviga klackarna jag köpte just innan nyårs:).

Idrotten idag gick ändå hyfsat, blev inte ihjälsylad iaf;). För i övrigt chill dag även idag:D. Hoppas det slutar vara kallt nu..

Måste leta kläder, hejssss :]


I took you in with arms wide open.

Har nu varit i stallet, var så himla kallt så jag mockade och borstade han bara:]. Mysgubben♥. Har just duschat också, och använt lotion i MASSOR. Väldigt behövligt, har skrämmande torr hud. Inget vidare...
Hoppas på en helt otroligt grym morgondag! ;D



There's a piece of a puzzle known as life.

Kortdag idag, härligt. Har spelat lite piano och gitarr. På något sätt har det ändå varit ganska chill vecka hittills. Kortdag måndag, fick sluta tidigare på tisdag, stan igår och fick sluta tidigare även då, kortdag idag.. Det är väl imorgon som är tyngst då. Fast det blir ju som sista rycket innan helg så det känns ändå ok. Vi har hyffsade lektioner imorgon också. Inte så mycket jobbigt just:). Klassråd, svenska, bild, kemi, elevens val, idrott. Dock kommer inte idrotten vara den roligaste, det är paintboll och det är man hemskt less på... För i övrigt den här veckan så har vi inte haft särskilt mycket till läxa heller. Härligt!:D


Får se om det blir att fara till stallet ikväll. Kanske:).


That's what destiny is.

Hejjjjj,
Campus idag hela dagen. NICE!

Har gjort franska. Men nu sitter jag och fryser och väntar på att snyggEmmy ska duscha sen drar jag till henne, kan inte bli bättre! Har en miljard saker att berätta typ.

Föresten hade jag utveckligssamtal idag, tänkte inte låta det ta mer än 20-30 min, men lika förbonkat satt vi där i 50 min. Trevligt, nae. Jag gillar inte utveckligssamtal -.-.


Signe i sjuan.


Maybe someday we will meet, and maybe talk and not just speak.

Hejhej,
Ganska ok dag ändå. Brukar inte gilla tisdagar. Och jag  gillar verkligen inte franska...
På svenskalektionen idag så skulle vi redovisa svenskaarbetet, och dessutom filmade Tea. läskigt var det men det gick bra och nu är det gjort:).
Har ätit köttbullar till middag, hoppas på att fara till stallet ikv. Trots den nästan 30 gradiga kylan. Huvva! Men det är ju bra om alla iskalla dagar kan komma så dem kan bli över så att vi får sommar snart. I alla fall vår:).

Igårkväll var jag på ug med Alex och Gustav, trevligttrevligt♥

Imorgon ska klassen till stan och vara där hela dagen på någon träforskning eller nått. Fattar inte så mycket av det men vi får väl se vad det är för något. Hoppas att de kalla dagarna nu är över och inte återvänder förän nästa vinter!!

Nu bär det av mot stallet:).


Alla ♥ dag...

Hej,

Hinner typ aldrig skriva, bra att Linn skriver mkt iaf. I helgen har jag varit på läger, vi fick sova i ett jättefint hus/stuga. Den var typ nyrenoverad, vi var på STORSTRAND. De brann ju upp för några år sen men nu är det jättefint. Men de är ju ändå lägret som var roligast menmen.

Idag har de varit typ skola, sen kören...

Imorgon ska jag ha hittat praoplats och gjort svenskan.

Bilder kommer sen.


God bless the broken road that led me straight to you.

Alla ♥-dag idag då. Verkar bli ug ikv:).

Det har varit hur kallt som helst idag, undrar hur jag ska överleva att gå dit ner;). Det är typ - 30 :S.


If you really want more.

Ingen nagel målning inte, men engelska och dusch!
Säger godnatt redan nu:].


Bjuder på en förskräcklig bild på mig från i höstas på hk:n. Tur Rebbe är med på ett hörn och lyser upp det hela ;)

I wanna do it all for you.

Jag lyckades åka 3,5 km innan det blev mörkt och utan att ramla eller dö av dålig kondition! Great! :D Nu väntar plugg, dusch och nagellack. Får se om jag skriver något mer idag:).


Nothing is impossible.

Seg dag idag, är jättetrött trots att jag faktiskt fick sova till halv tio imorse. Jag har hängt tvätt, stickat på mitt evighetsprojekt, och lite sånt. Innan dagen är slut ska jag förhoppningsvis ha hunnit sticka lite till, plugga till engelskaprovet som är imorgon, lagt fram kläder till imorgon och målat naglarna. Jag fick plötsligt någon skum idé om att jag ska testa skidföret så vi får se om jag drar med mig Camilla ut i skidspåren eller om jag hinner inse att det är en dum idé;).


Just a sign that you're with me gives me the strength to hold on.

Har varit i stallet idag, tömkört Mósi i ca 30 min. Fint väder och fin häst♥.
Verkar som om alla mina planer för kvällen rinner ut i sanden...


If you don't love me, why do you raise my hopes?

Hejhej,
Snabbt inlägg hära. Har hunnit vara i stallet efter skolan. Red faktiskt med sadel idag, riktigt kul var det. Vilken energi han hade! :D. Nu ska jag gå och göra mig i ordning för att fara på ug och umgås med massa fint folk!:]


Du är det finaste jag vet!♥


I love the way you lie.

Hejhej, har pluggat och duschat.
Facebook är segt som vanligt, störande! Hoppas på en bättre dag imorgon, förmiddagen idag var inte alls kul..
Säger godnatt redan nu!


Ge mig sommar och bruna ben!

You're everything to me.

Har nu kämpat mig igenom ännu en dag. Hoppas verkligen att läxorna och proven minskar.
Kallt har det varit idag också typ - 25. snälla bli + 25 snart!

Tack för att det är fredag imorgon, får se vad jag hittar på i helgen. Kanske ska till Holly på lördag och vara med henne och Julia, får väl se. Hoppas även få spendera lite tid med Gustav.

Skrev 6 sidor på provet idag, tog ganska exakt 45 min. Har prov imorgon igen så jag ska nog plugga nu igen..


Skola, läxa, träning.

Idag kan ni ju gissa vad jag har gjort, slutade klockan tio i ett. Lite drygt för taxin kommer inte förän tio över tre. Vi hade bad på idrotten, kände att det var jätte länge sen man badade sist.
Imorgon har vi multiboll, de är ganska kul förutom när alla spelar samtidigt.
Ska nog träna ikväll, om inte det är för kallt.

I helgen blir det ingen bloggning ska till Piteå, på läger.


OJ!

Det var väldigt länge sedan jag skrev men hela helgen...skidor. Sen har jag helt enkelt glömt, har franskaläxa vilket inte är särskillt intressant menmen. Idag kom jag till skolan 20 i 8 men började först 10 i 10, lite drygt med andra ord men de gick bra. Spelade kort, med lite galna människor ett tag också.


Snö<3

Seems like more than distance between us.

Sovmorgon imorse, uppskattas lika mycket varje gång!
När jag kom hem så pluggade jag, inte fullt lika trevligt. Har föresten engelskaprov på måndag. det vill säga: Samhällsprov imorrn, Bildprov på fredag och engelskaprov på måndag då. Jobbigt.. Sen anar jag att vi snart har historiaprov också, kanske fysik...


Nog om det, vi har bad imorgon, känns som evigheter sen jag badade sist, hoppas vi gör något roligare än att simma, simma och simma ;P

Börjar längta efter Mósi nu, var ett tag sen jag var dit♥


In your eyes.

Vaknade med huvudvärk vilket innebar att dagen blev ännu tyngre än väntat. Har tagit två ipren idag, har dom hjälpt? Svar: nej.
Franska, historia, matte, livskunskap svenska, musik och ytterligare 80 min svenska för att avsluta med konfa från tre till fem är ingen höjdare, ännu sämre är det med huvudvärk.

När man kommer hem blir man ju hemskt glad över det ständiga läxberget som täcker delar av min säng, lysande. Har alltså engelskaläxa till imorgon, franskaläxa till på torsdag, jag ska göra samhällsprovet på torsdag och så har vi bildprov på fredag.

Vill bara säga stort tack till skolan som inte bara förstör våra dagar utan även våra kvällar och helger!

Föresten, visst är det kul när precis alla andra klasser, även 8b får sluta när vi ska ha 80 min svenska?

Jag är trött.
HEJDÅ. 

You say you love me, but they feel like words to me.

Vi har engelskaläxa till på onsdag och franska till torsdag, sen hade jag matteprov idag och så är det engelskaprov och bildprov om en vecka. Börjar undra om skolan är något slags test för att se hur länge eleverna överlever alla läxor och prov. Det enda roliga ämnet i skolan är typ idrott.

Har huvudvärk, inte trevligt alls.


We're ten thousand miles apart.

Hallå,
Nu har Gustav farit och jag har ätit. Vi har typ suttit vid datorn och sett film. I taket lyser stjärnorna hehe.

Tyvärr blir det ingen springtur för min del i alal fall alldeles för lat trött för det. Det blir en tung dag imorgon Massor med lektioner, den sista lektionen är den berömda 80 min långa svenskan. Sen blir det att gå ner till församlingshemmet för två timmar konfa. Alltså typ skola från åtta till tre. Inte kul alls, känns bara jättejobbigt. Jag är väldigt tacksam att det är sovmorgon på onsdag, känner att jag behöver det.

Oj vad jag längtar tills det blir lov.


It's taking me higher.

Hejhej,
Nu sitter jag här med Rebbe. om ett tag kommer Gustav, nice.
Slutade halv två idag, det gillar vi ;D.
Får se om det blir att haka på Emmy ut och springa ikv!


We will walk in fields of gold.

Har spårat på facebook större delen av kvällen, Emmys fel.

I övrigt har jag ont i magen och mår illa. Kul, NOT.
Taggar inte måndag imorgon. Det enda bra är typ att Gustav kommer, nice.

Hejs.

You belong with me.

Hallåj!
Var tvungen att fara till kyrkan vid elva imorse, konfa... Drygare saker att göra en söndag får man ju leta efter. Dessutom fick jag huvudvärk.

For iaf till stallet vid tjugo i ett. Red barbacka, som vanligt:). Han var lite seg tills vi svängde in på stugvägen, då blev han knasig.  Kände att han blev plötsligt väldigt pigg, äh tänkte jag då galopperar vi :D. Då tog han världens språng och försökte sticka. Haha, ooj så pigg han var :D. Sen då jag skulle skritta av honom tog han några småskutt, kanske för att jag var där i måndags sist. Men kul var det! :D

Nu ska jag bege mig mot duschen.
Hade föresten en bra kväll igår, Med bra folk!♥

Save him, save him.

Inte alls rolig eftermiddag, har bara en sak att säga:
- Jag hatar min mage.

Hoppas kvällen blir bättre, ska väl snart gå och göra mig i ordning, verkar som om Gustav kommer redan vid sju :].

If I could walk in time, I would be there.

Ännu mera snö... Nä usch vad less jag är!
For på ug med Joncha igår, trevligt vare.
Har inte gjort så mycket idag, städat lite, följt mamma och handlat och nu sitter jag här. Ikväll ska jag väl förhoppningsvis på ug. Innan det ska jag duscha och måla naglarna.

Ge mig sommar!


I will if I got too.

Äntligen fredag. Får se om det blir att fara på ug ikväll. Min jacka som jag väntat på i typ två lr tre månader har äntligen kommit. Nice.

Det har snöat ännu mer idag. Lysande -.-. 



Allt var svävande men nu så ser jag klart.

Hejhej, nu har jag läst alla bloggar jag kan komma på, kollat facebook och msn. Nu ska jag packa idrottskläderna till imorgon och duscha. Nice!
Jag hoppas Gustav är på skolan imorgon.

Föresten har det toksnöat idag, gillas inte... Kom igen, det måste ju snart bli sommar?


Skulle tro att det var fyran eller femman.

Uttråkad.

1. Hur gammal är du om fem år? 19.

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Mamma.

3. Hur lång är du? 1.62

4. Vilken är den senaste filmen du sett? I taket lyser stjärnorna, säkert.

5. Vem ringde du senast? Mamma.

6. Vem ringde dig senast? Okänt nummer ;)

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Men jag har två?<3 Av Emmy.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta.

10. När såg du senast din mamma? Nyss.

11. Vilken ögonfärg har du? Blå.

12. När vaknade du i dag? 06.40

13. Vilken är din favoritjulsång? Vem har tänt den stjärnan, kanske.

14. Vilken är din favoritplats? Mósis rygg♥

15. Vilken plats föredrar du minst? Sjukhus.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Ingen aning...

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Hmm..., kanske spöken? Ingen aning.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Emmy.

19. Hur stor är din säng? 90 cm bred.

20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär.

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med.

22. Hur många kuddar har du i sängen? 2

23. Hur många landskap har du bott i? 1

24. Vilka städer har du bott i? Haha, endast en och det är inte ens en stad..

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor i mängder!

26. Är du social? Nja, ibland?

27. Vilken är din favoritglass? Ingen aning.

28. Vilken är din favoritefterrätt? Ingen aning.

29. Tycker du om kinamat? Ingen aning.

30. Tycker du om kaffe? Oja!

31. Vad dricker du till frukost? Olika.

32. Sover du på någon särskild sida? Olika.

33. Kan du spela poker? Haha, nej.

34. Är du en beroendemänniska? Nja.., det vet jag väl inte riktigt. 

35. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nope.

36. Vill du ha barn? Kanske.

37. Kan du några andra språk än svenska? Lite engelska och franska.

38. Har du någonsin åkt ambulans? Ja.

39. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet!

40. Vad spenderar du helst pengar på? Mósi!

41. Äger du dyrbara smycken? Kanske? 

42. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Grey's Anatomy, alltid!

43. Kan du rulla med tungan? Ja? Konstig fråga.

44. Vem är den roligaste människan du känner? Emmy Mäkitalo.

45. Sover du med gosedjur? Nej.

46. Vad har du för ringsignal? In my soul.

47. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Jajjemen.

48. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min mobil.

49. Flirtar du mycket? Haha nej.

50. Kan du byta olja på bilen? Eh... jag tror inte det. Jag ska nog inte göra ett försök ens...

51. Har du fått fortkörningsböter någon gång?  Nejnej.

52. Vilken var den senaste boken du läste? Evelyn spöke.

53. Läser du någon dagstidning? Ibland?

54. Prenumererar du på någon veckotidning? Frida, om det räknas som veckotidning?

55. Dansar du i bilen? Hahaha, nja, det går nog inte så bra.

56. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Rix fm eller bandit.

57. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Läxa tror jag.

58. När var du i kyrkan senast? Juldagen tror jag. Men jag ska dit på söndag med konfan "/.

59. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Mia tror jag.

60. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Någon natt tror jag.


I've got two tickets and a dream.

Har pluggat klart för idag nu, hann all fysik och samhälls. Great :D. På skolan idag var jag mest me Gurra, Rebbe och Milla. Signe är sjuk.

Får se vad det blir av denna kväll, finns inte sådär överdrivet mycket att göra en onsdagkväll i februari...
Någon som har någon idé på någon praoplats vecka 9? Känner att det börjar vara lite brådis med det. Ärligt talat, jag har ingen aning om vars jag ska praoa? :S

Emmy är rolig.


Tryin hard not to hear, but they talk so loud.

Har kämpat mig igenom ännu en skoldag. Blev inte av att göra något matteprov imorse inte, nej matteläraren var inte där. Istället hade vi en annan lärare.. Efter det var det håltimme, skönt. Och sen drog alla lektioner igång igen. Samhälls, Historia, lunch, franska, svenska, engelska.

Nu ska jag göra läxa,
hejs.

Silence speaks louder than words.

Har gjort engelskan och lite fysik. Resten gör jag imorgon samt samhällsen. Vi brukar ju ha sovmorgon på onsdagar, vilket uppskattas till tusen. Men då har någon tyvärr hittat på att vi ska ha en 40 min mattelektion direkt på morgonen varannan vecka. Inte ens lite kul. Ska nog kanske göra provet imorgon då, det gick näst intill perfekt på diagnosen, håller tummarna nu för att det ska gå lika bra eller ännu bättre på provet!

Någon mer än jag som längtar så ofantligt mycket efter shorts och linne? 




Glad?

Klev upp vid 20 i sju imorse, jobbigt.
Men äääntligen har skolan slutat för denna dag... Grymt jobbig dag idag, särskilt sista lektionen. Sen kommer man hem och upptäcker att man har en biljard läxor att göra... Varför kallas tiden efter skolan fritid då!? För det är det då verkligen inte, tacka vet jag helger. Äkta fritid. Eller ja justja vi är inte ens utan läxor då. Jo man tackar! Förvånar mig inte om vi får 82 läxor på sportlovet också. Varje dag är exakt likadan:
Vakna
Skola
Dator
Läxor
Sova

Kul.
HEJDÅ.


RSS 2.0