Från och med du.

Har varit i stallet och först mockade jag, sen tömkörde jag Stjarni. Lite jobbig var han ibland men det gick så himla bra! Travade ganska mycket, är grymt nöjd och vilken himla fin häst det där är!:). Sen när jag kom tillbaka så höll dom på att frisera Mósi, det blev jättebra. Hoppas det ska bli mindre varmt för han nu:). Sen skulle tjejen som bor bredvid stallet få longera han, så jag hjälpte henne nere på ängen. Men han tycker det är tråkigt om han inte löslongeras och det var fortfarande ganska blött där;). Men jag hoppade upp på han ett tag för att få igång han lite, då gick det bra:)♥.

Så lite motion har dom fått, gullepluttarna:). Ska kanske dit imorgon också. Men snart ska jag gå och göra mig i ordning så jag kan fara ut sen. Verkar bli att gå till brasan med bästaste Emmy!♥




Cause if one day you wake up and find that you're missing me,
And your heart starts to wonder where on this earth I can be,
Thinking maybe you'll come back here to the place that we'd meet,
And you'll see me waiting for you on the corner of the street,
So I'm not moving.

Set.20910464.bqcdaaaaawodanbnaaaabc5vdxqkfl9fohbttdztm3hhnxzwmhhea1rrsgcaaaacawqkaxgaaaaec2l6zq_large


Promise me to look back at us as a time so wonderful.

Blev ingen tömkörning med Stjarni igår, boxarna var redan fixade så vi behövde inte fara. Dom fick vila istället:). Ska dit vid halv ett och antingen så ska jag tömköra, longera eller promenera med Mósi-ponken:)♥.

På förmiddagen har jag varit och gjort massa ärenden med mamma. Igårkväll så for jag på ug och var först med Sandra K, Rebecka och Hannes. Sen i slutet av kvällen var jag med Lovisa och Emma, även med en av ug ledarna:P. Och samtalsämnet spårade väl kanske lite... hehe, så går det om man är trött!;D

Ikväll hoppas jag att det blir att umgås med finafina Emmy som tydligen skulle ut och springa nu snart, lycka till!:D

Jag vill också ut och springa, har fortfarande träningsvärk. Kanske springer en sväng med Mósi?:)

Tumblr_lkg6nlbjan1qjrfh6o1_500_large


What am I supposed to do when the best part of me was always you?

Skolan idag var helt okej, fast just nu har jag en massa BTB på fingret som jag inte får bort, haha.. Och det var fotboll på idrotten istället för styrka kondition. Men fotboll är kul, lite synd bara att vi kör det när vi är 40 pers så man inte ens får röra på sig så mycket att man är svettig, 75% av lektionen tillbringas på avbytarbänken;) Har även hunnit ha en fin pratstund med fina, underbara Emmy idag!♥

Ikväll ska jag till stallet och tömköra Stjarni:). Hoppas att det går bra det med! Sen kanske det blir ug eller något sånt. Imorgon hoppas jag på en tripp till Sandfors, men vi får se hur det blir.  


Mósi och Stjarni:)♥


I'm yours.

For ut och sprang igår, först en ganska kort runda för att känna in dom nya skorna, men tyckte inet riktigt att det räckte så då körde jag intervaller runt anrikningen:). Gick himla bra faktiskt!:D Idag var det skola, sen for jag och rebbe till stan, bytte skor efter ett tag på grund av hennes skoskav.. Det är det som är praktiskt med att ha ungefär samma skostorlek! Hittade iaf present till födelsedagsbarnet som fyller år på onsdag.

Och igår gjorde jag inte nått av det jag skulle göra förutom plugget, bra Linn.. Och just nu har jag träningsvärk så det står ut genom öronen, undra just hur jag ska fixa styrka och kondition imorgon? Äsch, vi får väl se. Mår för övrigt inte bra alls just nu:(

Tumblr_lkblahtpgh1qg7h98o1_500_large

Tuggummi.

Efter skolan så for jag och linn till stan, eftersom våra kära vänner fyller år måste vi ju hitta presenter. Har iaf skavsår nu, mina skor har nån hård kant, hade även de då vi gick på stan, det var mindre roligt, menmen ni bryr er ju inte om jag har skavsår eller inte, ivf...

Imorgon blir det nog ug:)


What can I do to make you mine? Falling so hard so fast this time.

Hyfsad dag hittills, gick hem på håltimmen och pratade ett tag med mamma innan hon skulle på jobbet. Efter det plattade jag håret och for tillbaka till skolan. Efter skolan har jag plockat ur diskmaskinen, hängt tvätt och städat lite. Imorgon kanske jag och Rebecka ska till stan efter skolan, vid ett. Great! Dock vet jag inte vad Camilla önskar sig mer än nagellack.. Ikväll står det Grey's Anatomy på menyn och kanske måla naglarna, måste även göra kemin och franskan.


I'm still alive but I'm barely breathing.

Har varit i stallet, red han i skogen även idag fast en kortare runda. Han var pigg och glad:).
Det är så himla synd att vi inte har sovmorgon imorgon utan börjar åtta för att ha matte i 40 min för att sen ha håltimme, oj så värdelöst...

Nu längtar jag efter att må tillräckligt bra för hårdträning, dte var längesen. FÖR längesen. Det är styrka och kondition på idrotten på fredag, hoppas på en grymt bra lektion då. Annars blir jag besviken på allvar..


5349882579_0d2b35ef4c_z_large

You should let me love you.

Skolan idag var ändå helt okej, kanske för att "mördarlektionen" (svenska i 80 min) nu är utbytt mot elevens val! Vi ska ju göra någon typ av show, där vi presenterar olika musikstilar. Jag har hiphop.. Men det blir att fixa håret på alla med Sanna. Det skulle vara typ vecka 23.

Ikväll får vi se vad jag gör, kanske stallet eller ug eller nått. Gårkvällen bara for förbi, gjorde inget som jag hade tänkt. Menmen..



Forever and always.

223383_204508572916069_100000707839147_590737_7131082_n_large



Skola imorgon då, bäst att inte vara uppe så sent ikväll så man har en chans att orka med det.. Som tur är så är det ingen konfa i alla fall. Kände mig inte taggad alls.. Men skönt i alla fall att det bara är 4 dagar. Sista inlägget ikväll, Godnatt.


Super väder :D

Är väldigt glad har varit sol i typ nästan hela veckan! fast nu kommer väl regnet...:(

Aja, har varit med Clara i helgen (sen i lördags).
I fredags satt jag ute typ halva dan, sen for vi till mormor och firade henne.
Länge sedan jag skrev, ivf ska nog gå ut eller något sånt nu.

Måste ladda in bilder i datorn, då kommer bilderna.

I think of you tonight.

Oooooj så varmt det var mot stallväggen! Hoppas ha fått ytterligare lite färg idag, i alla fall i ansiktet. Men med följer såklart dessa fräknar.. Inte fullt lika roligt.
Red i skogen idag, lite snubbligt var det för han, men han var jääättepigg trots värmen. Var tvungen att sakta ner många gånger för att han inte bara skulle rusa iväg och busa;D♥. Haha, tycker så synd om han som har sådär mycket päls och dessutom måste bära mig, hehe;). Efter ridturen stretchade jag han. Och så dog jag typ i solen.. Nä, men nästan:P.

Ikväll ska jag måla naglarna och massa annat ovärt..


Gullebulle:]♥


Keep on dancing till the world ends.

Jahaja, då fick man just höra att vi inte alls får besök, det är som hit och dit me de där... Hursomhaverskornaskaver, stallet efter lunch då. Tror faktiskt att jag tar han på en ridtur idag då:).

Kan inte fatta att det inte ens varit valborgs än, med detta väder.. Hoppas på en extremt lång sommar! Myggen var föresten framme igårkväll, jättestora dessutom. Huvva! Men det hör väl till, så äsch:).

Ser ut att bli bara tio grader imorgon, och på onsdag förmiddag nollgradigt.. låt oss hoppas att det är fel!
Ge mig sommar nununu!

1036618-11-1303720217482_large

Waiting for some kind of miracle.

Dagen började inge bra alls, mår inte så bra.. Och ryggen hjälper ju inte till direkt, sen vill jag inte ens tänka på att skolan börjar om igen imorgon.

Idag får vi ju besök, sen ska vi ju till stallet. Vet  inte riktigt vad jag ska göra med Mósi mannen, promenad kanske? Äsch vi får se:).


I'm walking away from the troubles in my life.

Ikväll har jag lärt mig en hel del, säger bara stort tack! Tror att det var väldigt nyttigt att få höra allt det där.

Ska väl inet lägg amin så jättesent ikväll hade jag tänkt. Det blir så jobbigt att stiga upp på tisdag då;). Så jag säger godnatt redan nu!

Tumblr_ljzmjvljki1qh9dv1o1_500_large

I'll wait on you forever and a day.

Idag har jag varit på gudstjänst sen har vi varit och hälsat på några. När jag kom hem solade jag i en timme. Hur många aprilmånader har jag kunnat ligga ute och sola i bikini och ändå svettats? Typ ingen förrän nu. Underbart! 25+ på solsidan, glömde nästan bort att det inte var sommar riktigt än;). Sen åt jag och for till stallet. Han fick vila idag, mockade och borstade bara, gullehäst:]♥.

Imorgon kommer några bekanta till pappa hit och äter lunch, efter det ska vi fara till hästarna. Blir att motionera Mosse då istället:).

Känns inte sådär jättekul att börja skolan på tisdag..., skulle nog bli sämre väder dessutom "/. Men imorgon ska det vara bra igen, strålande!:D


Idag
Ignorera att jag stod konstigt, och mina ögon. Det var ljust...


Dévuelveme la Vida.

 Tumblr_lja1984qky1qin4bco1_500_large


I don't believe that anybody feels the way I do, about you now.

Tumblr_ljedyarjtv1qhyoa4o1_500_large


Listen to your heart, there's nothing else you can do.

Hallå!
Dagen började med en cykeltur till stallet, jättehärligt! Har varit på promenad så Mósi har fått äta lite ljung. Han älskar det:)♥.

När jag kom hem duschade jag och cyklade till Signes och fixade hennes hamstrar, sista dagen idag! Imorgon ska jag på en dum gudstjänst. Konfafolket verkar inte fattat det där med vad som är LOV och HELG.

 


We were meant to be, supposed to be, but we lost it.


Godnatt


I do what i like.

Imorgon blir det att cykla till stallet med Ebba vid 11. Kanon!:D Hoppas bara att det är bra med magen, det måste det vara.

Just nu är den bara dum, säkert lite för mycket mat och kaffe osv.., skärpning! Ont i ryggen har jag också, börjar nästan tro att jag har blivit gammal;). Vad ska det bli av detta skröppel?;D

Jag insåg just att jag är duktig på att skriva onödiga inlägg. Men vem bryr sig?:)


Sound of madness.




Jag har ätit för mycket mat, druckit för mycket kaffe och motionerat för lite;). Så just nu känns det som om jag inte kan röra mig, haha ;D. Får väl jobba bort det imorgon då, eller en annan dag:).

Och jag känner mig lite dum, eftersom att jag har glömt hur man publicerar klipp från youtube på bloggen. Haha, får fråga någon expert lite senare. Nu har jag i alla fall läst ikapp på alla bloggar och kommenterat på en del osv. Tror det blir att slappa hela kvällen, för så många metrar från denna stol lär jag inte gå;].

Hejsvejs


Through the wind and the rain she stands hard as a stone.

Oj, nu har jag varit kass på att uppdatera igen. Lika trist varje gång eftersom att statistiken rasar...
Hur som helst, så igår for jag till stallet på förmiddagen, sen for jag hem och åt och duschade. Sen drog jag vidare till Rebecka där vi bland annat hoppade ut genom hennes fönster på hennes tak, skjutsade varandra i barnvagn efter vägen och åt glass.., hehe;D. Var hos henne till halv tio kanske?

Idag har jag solat massor och varit i stallet. Underbart! Mósi fick motion igår och imorgon han ska bli riden av en tjej som bor bredvid stallet. Så lillMosse fick vila idag, och så tog jag Stjarni på en promenad i skogen. Oj vad vi "tjafsade" på hemvägen. Han lyssnade inte för fem öre, haha. Men det gick bra endå:).


Och dom där bilderna jag lovade för jättelängesen, om ni ens minns det. Dom lär väl inte komma någonsin, haha;).

Får se om jag cyklar till stallet imorgon, kanske:). Har hört att det ska bli kanonväder då också, upp till 17 grader. Får hålla tummarna att det stämmer också!:D


Tumblr_ljytkr1mna1qcj1vio1_500_large
 

Everything I do, I do it for you.

På förmiddagen var jag hos Signes, nu har jag ätit och målat naglarna. Ska bara göra mig i ordning sen drar vi till stan.

Föresten är det så hemskt med den där parasiten, man tror att det ska vara så bra vatten i Sverige. I alla fall att det inte kommer nära oss, kanske i södra Sverige att det händer någon gång. Och sen är det precis tvärt om.

Nu har jag lite småbråttom, blev typ ihjälskrämd för en stund sen, när jag nästan fick en kakburk i skallen...

Ha en bra dag!

Älskade polle!♥


Sol kom fram!

Sitter inne vid datorn, finns inget att göra mulet ute och tråkigt inne...

I går var jag i malå med Hannes...

I förr går var jag i stan och köpte nya löparskör och vanliga för mina andra var håliga... Och en jacka, ointressant vetande menmen...

Får se vad som händer i dag och imorgon hade inget särskilt inplanerat precis, får se om det blir att vara med Linn... 

Bilder kommer sen, finns många xD. Svammel...aja ha det bra:)!

Her dreams give her wings, and she flies to a place where she's loved.

Kvällen har spenderats här, med min underbara lilla dator. Ganska mysigt faktiskt :].
Oj vad jag vill till stan imorgon, vi hoppas på att det blir så också. Annars vet jag inte vad jag gör, kanske Rebecka eller Mósi? Äsch, vi får se. Just nu svamlar jag mest bara...

Godnatt!♥

Tumblr_ljwysxpxer1qg7h98o1_500_large


Sweet home Alabama.

Öjebyn idag, gick bara bra. Verkar som om det kanske blir stan imorgon? Hoppas på det, behöver mig nya löparskor:). Sen verkar det som att jag ska hitta på något med Rebecka imorgon eller på torsdag, kul:D. Igårkväll vid tjugo i nio gick jag, Emmy och Petra till ug, hann inte vara där så länge, men det kändes ändå värt:).

Nu ska jag göra annat, hejsvejs.


HEJ CAMILLAS MOBILKAMERA ÄR KNASIG OCH JAG ÄR FUL HEJDÅ.

There's no me without you.

Vad gör jag, ja vad håller jag på med egentligen? Jag kastar bort mitt lov på en dator! Idiotiskt men sant. Finns det ens något annat att göra? Emelie är i fjällen, Freddy är i Stockholm, Oliver och Max i Gällivare, Rebecka bor en bit bort, Signe är i Laisvall, typ bara Camilla är hemma och tillgänglig. 

Föresten så ska jag tydligen till Öjebyn imorgon? Det hade jag förträngt, och särskilt lockande känns det inte... Men jag skulle nog inte göra något vettigare om jag var hemma själv heller. 
Nu ska jag fortsätta kasta bort mitt lov på min dator, ha det fint!


Galet längesen!

Go to the end of the earth for you.

Idag hade jag tänkt mig iväg på en cykeltur då, med Camilla. Men det blåser ju såklart så mycket att jag antagligen inte kommer kunna styra cykeln åt ett annat håll än i diket. Vi får se hur det blir... I övrigt ska jag till hamstrarna, det är det enda som är bestämt. Hoppas jag och Rebbe kan hitta på något i veckan, saknar henne redan. Knasbollen:).

Sen så är jag vääääldigt avundsjuk på Emmy och Petra just nu, dom som får åka till fina Stockholm i sommar... Vad ska jag göra i sommar? Jag som hade så mycket planer, undra just vart dem tog vägen?



I stan för en vecka sen, tror jag.


Sol


Ringo <3

Ska till stan nu, igår städade jag typ...
Och i förrgår var jag i piteå och badade, kort inlägg menmen.

Aicha, Aicha, ecouté moi.

Undra just vart alla kommentarer tagit vägen?"/

Idag har jag varit i stallet, borstade och sådär, vet inte riktigt vad som tagit åt Mósi. Han har blivit värsta unghästen;D. Nä, inte riktigt, men man tror att han bara blir yngre och yngre, jättekul:)♥.

Sen for jag till Signes och fixade till deras hamstrar, ska ju sköta dom i typ en vecka nu. Imorgon får vi se om jag far till stallet, jag och Camilla skulle kanske dra en mil eller två på cykeln:). Ikväll ska jag nog kanske se film eller något, vi får se.

Hade hoppats på att få visa lite nya bilder här, men icket. Det får bli en repris. Och Föresten Rebecka, vart tog du vägen?



This is the way we love, like it's forever. Then live the rest of our lives, but not together.

Tumblr_lf88ciysqb1qzx5i0o1_500_large


This is the way you left me, I'm not pretending.

Kom hem vid sju kanske? Det var kallt och det blåste ute, så någon timme fick räcka. Hade tänkt fara på ug senare, men jag orkade inte. Istället har jag sett film på youtube eftersom att voddler har fått för sig något knas som jag inte orkar ta itu med nu. Såg lite Eva & Adam klipp, haha jag tycker fortfarande om dom filmerna;). Och sen har jag sett fjorton suger. Tycker att det var en ganska jobbig film, den var som så tragisk..."/

Får se vad som händer imorgon, känns som att tiden går segt? Konstigt nog, brukar alltid vara åt andra hållet.
Godnatt!


Vet knappt ut eller in, fattar ingenting.

Nu ska jag leta efter kläder, sedan sminka mig och fixa håret. På en stund kommer Emelie och hämtar mig, då ska vi vara med Freddy, kanske fler? Äsch, vi ser ju:). Det blev bra väder idag i alla fall, underbart! Var i stallet och longerade Mósi på eftermiddagen, men han var lat. Alltså så blev det inte så mycket motion för hans del, hoppade upp på han en stund och tvinga han att springa, hehe;)♥.



Det är så logiskt, alla fattar utom du.

Ingen rolig kväll igår inte, mådde inte bra för fem öre. Hoppas på en sååå mycket bättre dag idag. Vaknade väl tjugo i åtta imorse, men det var ingen bra start på dagen just då. Nu är det lite bättre i alla fall:). Mamma och pappa är och besiktar bilen, hoppas på en tur till stallet sen.

Vädret är inte det bästa idag.., trist men det har varit mycket sol i veckan. Och jag har inget att skriva nu, så jag svamlar bara, men det hör inte till ovanligheterna. Ha en bra dag!


Konfaläger!

I'm so lost without you.

Tumblr_lj5fk1hvah1qdwetoo1_500_large

I don't wanna go to bed, mad at you.

Vaknade vid halv två inatt och mådde illa, har det hänt förut? Nej verkligen inte, bara hundra gånger. Sen var det en trööög skoldag. Fredagar brukar vara tröga, men nu är det hur som helst lov!

Får se om jag far på ug ikv, eller bara ut nånstans. Eller också så stannar jag hemma... Ja vi ser väl. Just nu är jag så gott som död och inget känns kul alls.

 

Tumblr_l3v3bifjn91qzx2p7o1_400_large


Du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu.

Oj så skönt att reportaget på svenskan nu är gjort och inskickat. Idrottslektionen idag var himla kul att hålla, plåga alla lite :]. Tror nog att en del kan ha träningsvärk, men det är vekhet som lämnar kroppen! ;D
Nu ska jag duka och packa idrotten, ikväll ska jag nog till stallet.

Det är ju bara en dag kvar innan påsklovet, grymt! Har dock inte så mycket till planer förutom att jag har Mósi från långfredag till annandag påsk och att jag kanske ska vara hamstervakt till Signes, Elsas och Naimas hamstrar.

Ska även försöka plocka ihop lite gamla hamstergrejjer och sälja dom samt buren till Signe. Deras hamstrar har visst tredje världskriget...

Nu ska jag gå och vara duktig, ha de kung!

Img_8649b_large


Girls just wanna have fun.

Sitter här och latar mig efter en ca 5 km lång promenad ;D. Tycker jag och mina skavsår som jag lyckades få är värd lite lattid!:]
Kom just på att det är grey's anatomy klockan nio, jiiiiiiiiiho! Ska väl försöka att inte lägga mig alltför sent ikväll, lite svårt att somna nu när det blivit ljust, då det tar ett tag:P. Och så hoppas vi på en sjukt bra dag imorgon!:D
Såg tyvärr inte ut att bli så varmt, men sol hoppas vi på i alla fall! Och så kan ju yr.no ha totalfel så det blir kanonvarmt, ja det lät som ett bra alternativ;].

Orkade inte fara på ug ikväll, gick ju promenad istället.
Ha det fiiiiiiint!


Te amo♥


I know you want me so bad cause you just can't seem to hide it.

Det här inlägget var en gång ett inlägg med en ful bild.
Hejdå


We won't let it go for nothing.

For på ug igårkväll, for väl hem kvart i nio för att hinna duscha och för att jag inte mådde så bra. När jag kom hem insåg jag att jag hade feberkänsla, så i med en alvedon och in i duschen för att sen sova. Idag mår jag bättre, dock ont i huvudet imorse, sedan ont i magen och sen i lungorna... Ja tur att det är påsklov snart! Synd bara att jag aldrig mår nog bra för att träna, haha ;).

Imorgon slutar vi ju klockan 12.50,(Ser så himla bra ut i digital tid!;D) vilket alltid är lika underbart! Jag och Signe ska hålla idrottslektionen, och det blir ett kok stryk  + en privatlektion på två timmar som är dubbelt så jobbig som ordinarie lektionen för den som struntar i att vara med! ;D Nää, men näst intill;]. För de som inte vet så står det styrka och kondition på menyn! Bland det bästa som finns ju! :D.

Ikväll får vi se om jag drar på ug med flickorna, låter lite så. Men vi ser ju:). Hade hoppats att Vicke skulle masa sig hit också, men min utpressningsmetod verkar inte fungera sådär kanonbra som jag hoppats;). Får väl helt enkelt hitta på något annat för att det ska gå... För hit ska han!:D


You make me feel beautiful.

Systemkamera-560redig_95524499_large

If it's wrong to love you, then my heart just won't let me be right.

Stan idag, superduper! Köpte ett par jeans, solglasögon och SKOLAVSLUTNINGSKLÄNNING! Japp, det eviga letandet verkar ha tagit slut för endast 199 kronor. Fantastiskt och sant. Kan det bli bättre? Dessutom var storleken perfekt.

Vi var ganska många, Jag, Signe, Camilla, Rebecka, Maja, Ellen och Lina. Men det gick bra det med:). Lunch på Lilla Marie. Sen hem med mamma, men först förbi i Kåge på 5rum, och på mammas jobb. Får se vad som händer ikväll, kändes surt att det är skola imorgon... Och jag ska dessutom till tandläkaren, HATA!


Barfota i snön...

Slutade som vanligt halv 2 idag, efter skolan alltså så gick jag linn och camilla runt i boliden och hade allmänt roligt. Sen när Linn och Camilla hade farit hem, så gick jag och Signe upp till skolan för att leta Elllen och Maja, och det gjorde vi. Hittade även Lina, dom skulle till Ellen och möblera om i hennes rum. Så vi följde med, och det vart nog mest det här:
 
Som ledde till det här:

hahah-2

Har även en bild från skolan på Linn:


Och sen gick jag och signe hem till henne och åt middag, för jag skulle stanna tills vi skulle öva. Sen hoppade vi hopprep...
Sen for vi till efs och övade.


I think about you baby, and dream about you all the time.

196973_101167529969447_100002286001584_7713_6741934_n_large


I can't imagine how i'd make it through.

Slutade halv två idag, då gick vi på ica och köpte glass och gick på promenad runt Boliden, jag, Signe, Camilla och Rebecka. Imorgon verkar det bära av mot stan vid tjugo i nio... Ingen sovmorgon då heller. Men förhoppningsvis blir det kul.

Ikväll ska jag cykla till ug med Camilla, premiärcykling i år.. Oj så längesen det var! Bilder på håret kommer nog så småningom. 
Hoppas på en grym dag imorgon!


Läääääängesen.


You're the one.

Tumblr_ljfi8zgkrf1qg7h98o1_500_large

Maybe I've just had enough.

Sitter här med Emmy och vi ser störtcoola ut;). Ja nu vet ni det.
Idag har jag färgat håret, det blev ojämt men ändå bra typ. Halva blev typ svart, hehe...

Har inte så mke att skriva, annat än att vi taggar ledigt på tisdag!
Tjing! 


xD


Har varit ute och fiskat, med min lillkusin. Ska snart till Boliden, och på tisdag är vi ledigta:). Tagga, ska nog till stan då:).


All of your fears will pass away.

Mycket bloggning idag, strålande! Hoppas på att höja statistiken ytterligare. Jag tror faktiskt att jag ska göra mig klar för att sova, är jättetrött.. Och jag har inte särskilt mycket att göra. Tänkte drömma om sommar och värme, får väl se hur det går;).
Godnatt.



Come around.

Blir hemmakväll ikväll, konstigt nog. Är sällan hemma på helgerna. Jag har ont i magen och de är väl en av anledningarna till att jag är hemma. Hade tänkt se film på voddler, Remember me. Någon som sett den? Har hört att den ska vara bra, men det får bli en annan dag eftersom att jag måste ladda hem senaste voddler versionen eller hur det nu var. Och jag ids inte göra det nu, hehe. Ska väl kolla på kläder istället och längta vidare till sommaren! Nu är det inte så länge kvar, snart mitten av april, då är det ju faktiskt bara två månader kvar till skolavslutningen, OJ, vad tiden går fort! känns som om det nyss var grötfesten och vi fick våra första betyg och jag kan inte fatta att det snart är ett år sen vi cyklade till strandudden och badade dagligen... Saknar!

Just nu skriver jag med Jonte, Joel, Emmy och Hannes. Ska fortsätta vara social med dom.


Think I have to send you a reminder.

Trevlig kväll igår, och hyfsat bra dag idag. Var i stallet på förmiddagen, gick promenad efter vägen och hoppa upp på han efter en bit bara för att kolla om han gick bra med ryttare, det gjorde han. Så det blir nog att rida snart någon dag!:) Blir kanske att färga håret imorgon ist...

Du ska ha jävligt klart för dig att jag gör som jag vill, och du gör inte saken bättre för dig själv när du gör sådär. Och skriva skit om någon på sin blogg, va äre för omoget påhitt? Det är då definitivt bland det lägsta jag sett, och jag är inte ensam som tycker det.

Ringo

Var just ute och åkte med Anton i backen. då smet Ringo så har varit och letat han, men han stack inte så långt. I går var det typ bara skola, sen på kvällen for jag till mormor och morfar. Har inte hänt något speciellt precis.


<3

Underneath the shadow of mistakes I did.

Jag börjar på allvar undra vad som händer, vaknade lite innan halv två i natt av att jag mådde illa, tjoho! Det blev hur som helst skola för min del idag och kom hem förbannad som vanligt på fredagar då det gått kasst på idrotten. Ikväll ska jag till Mósi, och kanske på lanet... Jag har en hel del folk som försöker få dit mig, får väl se om jag har tid. Ork finns inte med på kartan ens. Men vem bryr sig? Inte då jag.

Och föresten, om man har idrott så går man inte på plan och sover!

Tumblr_ljawh2pb7e1qcuj4to1_500_large


Show me there's a way to beat the monster.

Ska nog stänga av datorn alldeles strax, försöka lägga mig tidigt. Har fortfarande en del kvar som jag måste göra... Men idrotten är packad och nu hoppas jag att jag mår bra imorgon.


Godnatt♥

Tumblr_lj2663rvi81qe28sro1_500_large


We could have had it all.

Var hemma de två första lektionerna, eftersom att jag inte mådde bra. Sen for jag på dom två resterande. Efter skolan for jag, Signe, Camilla och Rebbe på Café 33 och tjockade oss. Sen hem och iväg till stallet. Tömkörde Mósi efter vägen idag, gick riktigt bra. Han töltade till och med en bit:)♥. Ikväll står chilla på schemat, jag orkar verkligen inte göra något annat...


Fighting for nothing.

Jag har fortfarande ont i huvudet, men har gjort franskan och kollat i ikea kataloger. Ska gå och ta en tablett sen mot ug, är på allmänt dåligt humör så vi får väl se hur det här går...

Tumblr_lj3ydzv2l51qd5ab3o1_500_large

.

Skola idag, på lunchen åt jag faktiskt årets första glass(nästan).
blir ug ikv...


Say that you love me.

Hejeh!
Idag har det hänt mycket, fick tillbaka samhälls provet, med strålande resultat på tre bokstäver! Tror inte jag behöver säga mer än så. That made my day! Sen hann jag hela tre sidor på engelska, grammatik. Fantastiskt! Fast det fick jag sota för med huvudvärk... Men äsch, känns värt det;). Sen vill jag bara säga STORT grattis till min fina Emmy som skaffat sig en pojke!:D Ni är otroligt fina tillsammans!♥

Har packat idrotten och ska göra franska. Sen blir det nog ug för hela slanten!


Wants to be the only one for you.

Nu är jag så gott som död efter denna dag. Var på skolan till lunch då gick jag hem och åt, sen till stan på en grej och efter det shopping. Fick med mig två tröjor, foundation + pensel, underkläder och hårfärg med mig hem. ÄNTLIGEN var den någon affär som hade rätt färg hemma...

Sovmorgon imorgon, det gillar vi. Dock ska jag inte sova så länge, hade tänkt duscha då när jag faktiskt har tid istället för att göra det ikväll och se ut som ett troll imorgon. Får se om det blir att följa Rebbe på ug imorgonkväll. Ska då vara hemma till nio hur som helst, eftersom att jag INTE missar Grey's.


tisdag igen...

Tisdagarna är de absolut jobbigaste dagarna på hela veckan, fast i dag hade vi inte 80 minuters svenska. Men däremot matte prov tidigare på dan... Istället för svenska hade niorna konsert. Mitt i konserten ramlade en av plattorna som satt i taket ner just bredcid scenen. Skidträning ikv:D.

Can you meet me halfway?

♥Dagen har bestått av skratt och tårar. Ja det är sant, jag satt i källaren och grät - av skratt. Jag, Rebecka, Hannes, Signe och Camilla går från ica och ser på långt håll Alfred och Sandra.

Jag: Är Affe rödhårig??:O

Hannes: Nä, han är brun.

Alla: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH.

Bara en av grejjerna som gått snett idag..., åt det roligare hållet! Fick något knas il imorse om att jag skulle ut och springa, stod fast vid det ända tills jag gick ut och nästan slog ihjäl mig.
Blir nog kanske ug eller nått ikväll, trodde att jag skulle måsta plugga på till matteprovet imorrn, men diagnosen gick så bra den skulle kunnat gå. Great :D. Hoppas provet går lika bra;).
Nu svamlar jag.
hejssss.


Världens bästa polle♥


Jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag.

Sista inlägget för ikväll!
Hoppas på en bra dag imorgon, har haft ont i magen i stort sett hela dagen. Men sådana dagar måste väl också få finnas antar jag...

Jag är så otroligt less på mitt hår nu så det är inte sant, bångstyrigt och irriterande... Det går inte att göra något med det heller. Locka går inte, ingen volym ja allt. Men det går väl över hoppas jag. Längtar efter en förändring!:)

Jag är stressad över att hitta en skolavslutningsklänning. Ja, i början av april. Orsaken är väl att jag kollat sen i januari;). Är rädd att jag inte hittar en perfekt. Har ens avslutningsklänningarna börjat komma än?? Inte mycket i alla fall. Äsch det fixar sig nog. Jag har just insett att jag städar heeeeeeela tiden. Ingen aning om varför, antar att jag blivit pedant.. hehe;D. Dock gillar jag bara att plocka grejer, inte dammsuga eller dammtorka...

Nu längtar jag så otroligt mycket efter shorts, linne, ursnygg bränna, och tygskor som inte blir blöta när man är ute för att det är snö! Oj så skönt det ska bli med sommar. Jag tror aldrig jag längtat så här mycket efter en sommar förr! Synd att dem är så korta. Men jag ska hinna med massa cykling, springrundor, bad och soltimmar och MASSOR med glass!:D

Godnatt.

Tumblr_li5qrn4nez1qg9t4go1_500_large

Say what you want.

Hejeh!
For till stallet trots min onda mage, gick finfint! Var på promenad även idag♥. Idag tvingade jag faktiskt Mósi att springa lite, eftersom att han inte har ont i fötterna. Han luras bara:O. Men jag får minsann smaka på samma medicin eftersom att jag antingen måste springa med han eller springa bakom han och jaga på han... Han tappar ju ruskigt mycket päls nu, längtar tills det är över.

Taggar inte mattediagnos imorgon för att sen göra provet på tisdag... Men det är sånt man får ta!
Nu vankas snart efterrätt, jag som redan tryckt i mig så mycket;). Hehe, whatever:D.



Felt like I was just a victim.

Längesen jag skrev. Igen.
Åttan är inte så bra år att ha blogg om man kompletterar den med massor av vänner och häst.
Hursomhelst, snart sommar!
Igår var jag i stallet i typ två och en halv timme, klättrade med Mósi-gubben:)♥. På förmiddagen smidde jag och Emmy planer, hehe;). På kvällen for jag och Rebbe på ug, Emmy och Petra kom också dit. Det var typ gratis bio och popcorn + dricka. Urkass film men helt klart värt det ;D. 

Just nu sitter jag och försöker hitta en garderob med skjutdörrar som inte är på tok för bred och inte för dyr och gärna med speglar. Det går inte så bra... Och facebook samarbetar inte det minsta lilla, så typiskt. Får se om jag far till stallet idag också eller inte, jag har ont i magen och träningsvärk också. Dock var det värre igår, misstänker att det är från skidorna.


Den bjuder jag på.

Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead.

Har suttit vid datorn hela kvällen, skrivit mest med Emmy. Kollat lite på hästar i sällskap av musik.
Kanske tar mig en joggingrunda eller en skidtur imorgon, skulle vara bra.
Ha det fint.
Godnatt.

It just takes a little time.

Tumblr_lizshd7o2e1qef5huo1_400_large


I'm so sick of love songs, so tired of tears.

Fredagar är jobbiga, särskilt om det är 1 april. Hade bland annat kemiprov och syvinfo på skolan, och idrott. Men jag blev bara förbannad av idrotten...

Efter fem for jag till stallet, hovis var där så pollarna fick småfossingarna fixade. Sen sprang dom en stund på baksidan och busade på:)).

Jag är sur idag. För att jag skulle haft mitt hår färgat nu om det inte vore för att ica hade slut på just den färgen. Och vårat lag skulle vunnit på idrotten om vi hade rätt personer i vårt lag, såna som faktiskt bryr sig om att idrott är idrott, inte gå-bingo. Jag var kassare än vanligt på idrotten. Jag har ont i arsle för att jag krascha med skidorna igår. Jag blir aldrig bra på bilder som alla andra blir. Vi har alltid prov och läxor. Jag blev lurad idag. Jag har inte hittat några pengar idag. Och föresten så har jag ont i ett knä. Nu ska jag fortsätta sura. HEJDÅ.



Pulka

Blir nog att åka i backen ikväll, med tg. 
Skola idag, kemi prov. 
Igår hade jag träning sen pluggade jag typ mycket. Åkte 2 mil samanlagt, ca. Tråkigt inlägg menmen... 

RSS 2.0