You're on my heart just like a tattoo.

Sjukdag idag, vilket innebär att jag är hemma. För övrigt troligtvis jobbigaste veckan i hela åttan, med tusen miljarders prov.. Men nu har vi ju kämpat oss igenom halva! Resten av dagen ska jag hinna plugga på, och kanske måla naglara..:).

Har suttit och läst massa gamla inlägg från oktober och november, kan inte fatta att det var så längesen! Jag har insett att jag aldrig kommer kunna radera den här bloggen.. Kanske kör på två stycken då? Äsch vi får se, ska prata med rebbe:).


Kemi

Sitter just nu och pluggar kemi, eller försöker...

Linn for hem för någon timme sedan, har även gjort en ny blogg i helgen: rebbson.blogg.se <-kolla:).

Så får se hur länge den hära bloggen finns kvar, ha det bra!:)

Ketchup är gött






I'm gonna miss you.

Hann aldrig skriva något igår, var i stan med Camilla, sen hem och äta något för att fara till stallet dit Lars kom och fixade hästarnas hovar. Sedan blev det att fara hem och äta, duscha och göra mig i ordning för kvällen. Då jag och Signe for på Discot:).

Ikväll så blir det att sova borta, blir nog kul:).


Jag hade tidigare skrivit ett ganska långt inlägg (i förrgår tror jag), men det försvann. Så jag skriver nu vad jag hade skrivit:

Vill bara säga att trots att jag säkert kommer skriva några gånger till, så har det har blivit dags för mig att ta farväl av den här bloggen. Stort tack till alla läsare som följt mina dagar och mina tokigheter! Hoppas ni fortsätter att läsa mitt svammel på den nya bloggen, www.linnwee.blogg.se !:)


:)

Sitter i Boliden just nu.
På måndag har vi prov och på tisdag har vi redovisning muntligt i franska. På fredag har vi ännu ett prov och nu har jag säkert glömt något, någon som vill byta?



Gran

Har då idag varit "i en annan skog" eller aaa;). Sen igår, därför har det varit dålig uppdatering från min sida, fast det är inte ovanligt. Har varit mkt ute idag, sen har jag även sett Boliden vinna över Morön:). Grattis till dom då också!

Imorgon bär det av till Boliden, måste fara redan nio eftersom att jag inte får skjuts nån annan gång fast funderar på att cykla in, får se. Där är det iaf Tg avslutning, får se vad som händer sen då.

Tänk nyss var det såhär, tiden går otroligt fort.

You take my breath away.

Då var vi i full gång då, med "flytten" hit och dit med bloggarna. Blir nog att ha kvar den här ett tag till, känner mig inte redo för att ta bort den än.. Fattar inte varför, men jag blir nästan ledsen"/. Hur som helst blir det nog bra med den nya, Maja fixar design just nu.

Imorgon bär det nog av iväg mot staden för shopping med Camilla! Hoppas att det ska bli trevligt.


Det gick bra hos hästarna, vi for och klättrade:).

Tumblr_lle58inirn1qbjt25o1_500_large

I say it cause I can.


Om tio min far jag till dem här fina ^^:)
Blir nog att klättra idag. Ikväll blir det nog att chilla, kanske fixa med vad som ska bli min nya blogg.
Annars kanske hårinpackning + film?:)
Något blir det då! Jag var nyss och tog sista gardasil sprutan.
Gick bara finfint, hoppas på sol nu hos pollarna.
Vi har vad som skulle kunna vara världens konstigaste väder!:) 


Today, I don't feel like doing anything.

Hejhopp!
Tidigt (kvart i nio) cyklade vi iväg mot strandudden för flera timmars krattning, åh så jobbigt det var. Men vi hade ganska kul i alla fall. När vi äntligen var klara insåg vi att vi hade hemvägen (uppförsbacke i motvind) kvar;). Rebecka fick hämtning men jag och Signe cyklade. Vi tog en väg genom skogen där jag höll på att krascha flera gånger tack vare alla stora stenar. Men jag klarade mig utan en skråma ;D. Vi tog vägen förbi kyrkogården och tittade på Mikaels grav... Fint var det.

Just nu sitter jag bara och chillar, ikväll får vi se om det skulle bli att fara till sandfors eller stallet. Borde motionera Mósi:). Vi ser hur det blir.

Jag och Rebecka har föresten bestämt att vi ska skaffa varsin blogg istället. Denna skapades endast för att prova på;). Men vi har haft den sen oktober, så ungefär 7-8 månader:).
Kommer skriva när jag fixat min nya;).


Sådär såg det ut igår efter massor med mat!
Åt vänster: Ellen, Evelina, Lisa, Elsa, Signe, Jag (syns typ inte, bara mina ben;)) och sist Rebecka:). Maja tog bilden.


Dålig uppdatering ivf

Har just då varit på samma sak som Linn, 3 rättersmiddag och samtidigt såg vi filmen trassel. Efter det vet jag inte riktigt vad vi höll på med, drack typ 2 liter vatten...och vart jätte speedad...

Imorgon blir det att kratta/städa på strandudden då, sen bär det av mot skogen, eller såhär, sen bär det av mot Hannes. Han bor nog egentligen inte mer i skogen än vad jag gör eller jag bor i en mindre by, intressant faka de dära också.

Sen lördag är det tg avslutning, sen vet jag int vad jag gör...

Längtar inte tills nästa vecka.


I'm lost in you.

Då var man hemma då, från en mycket trevlig trerätters middag. Tyvärr så mår jag kasst nu... Ingen aning om varför. Hur som helst så missade jag Grey's Anatomy ännu en gång, duktigt.
Taggar inte imorgon, nä. Taggar inte fredag, nä. Taggar inte lördag, då ska tydligen jorden gå under.

Hejs.


I'm thinking of you.

Då var skolveckan avklarad då. Operation dagsverke imorgon och sen helg!
Känns fantastiskt bra faktiskt. Pengarna vi tjänar imorgon går till Olof palmes skola i Haiti.
Jag, Rebecka och Signe sticker till strandudden och krattar/skurar? Beroende på hur vädret är!:)

Ikväll ska jag iväg och äta med massa folk, sen blir det nog film osv. Trevligt, trevligt!:)
Var ju i stallet igårkväll, gick på promenad allihopa, vilket gick jättebra!:)


Fick bland annat den här ringen i konfapresent ↑
Från Guldfynd by Kenza.


It was truth from the first beat in my heart.

Hejhejhej, snabbt inlägg nu hära. Jag har sovmorgon till tio i tio, funderar på att skaffa egen blogg? Rebecka skriver så himla sällan. Hur som helst så hoppas jag på en fin design osv. Nu ska jag köra en mindfullness på 18min och sen blir det att krafsa fram nått ur garderoben som jag kan ha idag, vi hörs senare!
Pyss.


Älskade, finaste du!♥


Give anything, but I won't give up.

Hann inte skriva igår, var i stan tills nån gång. Sen hem, äta, plugga och motionera.

Idag har det varit en tuuuung dag. Först franska, sen en kort rast och historiaprov om industriella revolutionen. Lektionen var i 45 min, men jag och två till skulle skriva mera när den var slut, så vi tog rasten och en bit av matten, blev väl lite mer än en timme. Så det ar några sidor. Sen blev det att direkt byat till matte, och då skulle jag tydligen göra mattediagnosen. Så snacka om att vara helt borta efter det.

Det gick bra i alla fall idag, förutom att halleluja i c är jättejobbig... Men det löser sig nog! Imorgon har vi sovmorgon, superhärligt! Ikväll hoppas jag kunna fara till stallet:).

Nästa vecka har jag en miljard saker att komma ihåg.
Måndag: Kemiprov
Tisdag: redovisning franska, läxförhör franska, och tror det är matteprov.
Onsdag: Skulle till tandläkaren med det blir inte eftersom att jag ska på praso.
Torsdag: Tandläkaren, och fysikprov.

Det är vad jag vet, sen lär det väl vara ännu mer som jag inte minns just nu...

Tumblr_llbgf6w2ub1qh9qaxo1_500_large
Even the best fall down sometimes.

Whenever, wherever.

Nu blir det att gå promenad med finfina Olivia!:)


Everything's not what it seems.

Då var konfan gjord då! Skönt det. Måste nog plugga en del idag, har prov på tisdag och franskan måste nog vara gjord tills dess också...

Inte kul alls, skönt att vi bara har tre skoldagar i veckan. Imorgon ska jag till stan och sen till Kåge, superduper!

229416_224837260863927_204949292852724_1032585_602428_n_large

There was a time when all was perfect.

Cyklade till stallet imorse igen, mockade och gjorde i ordning Mósi. Vi for och tömkörde i skogen, ganska långt:)♥. Sen cyklade jag hem och höll på att dö av mjölksyra, fyyyyyyyy så jobbigt det var, träningsvärk, 6 km uppförsbacke + en orkan som motvind. Det gick så mycket bättre dit... Tror jag måste jobba på träningen lite hehe:).

Ikväll har jag inte en susning om vad jag ska göra, hade tänkt träna mer men latmasken vann..."/. Kanske far på ug om jag orkar.

 

Love can fade,
Can break away,
Can be forgotten,
But not replaced.
You might lose hope,
You might lose faith,
But don't throw it all away cause you're afraid.


How could you be so heartless?

4417064631_1aeb701301_z_large
GAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!
Godnatt.


There's no life after you.

Fredagar är för det mesta jobbiga, men det gick hyfsat idag. Efetr skolan cyklade jag till stallet och mockade till båda hästarna, borstade dom sen longerade jag Stjarni, han var duktig:)♥. Sen cykla hem 6 km uppförsbacke + stark motvind, yay! Det gick iaf bra det med. Så idag har jag cyklat 1.2 mil, orkar inte göra nått mer. Ikväll har jag duschat, gjort hårinpackning m.m.

Imorgon får vi se vad som händer. Just nu har jag så tråkigt så jag vet  inte vad... Ont i huvet och så äter jag på allt jag hittar, ungefär. Lär väl svälja min mobil snart "/.

Tumblr_ll4ir4zg3k1qa3xewo1_500_large


Waiting outside the lines.

Imorgon är det beeptest för oss i åttan då, men jag ska ju inte vara med. Siktar mot stjärnorna i nian, så kanske jag kan nå trädtopparna i alla fall! Känns helt ofattbart att vi går ut åttan om en månad och två dagar, vi började väl nyss sjuan? Kommer nog inte fatta att vi går i nian förrän vi står på skolavslutningen och ska börja om på nytt hösten efter.

Jag ska i alla fall börja dra mig mot sängen, en skoldag kvar sen är det helg igen, helt underbart! Och om jag fattat det rätt så går vi inte full vecka nästa vecka? Imorgon blir det nog att fixa Stjarni, kanske cyklar dit. Blir nog longering skulle jag tro!:)

13_147575069_large
weheartit

When you're gone.

Skola idag, fotbollen på malmbacka som jag sett fram emot sååå mycket, sög. Dessutom fick jag ont i ett knä...
Efter skolan for jag till stan med Emelie och Holly. Sen hem och direkt iväg till stallet. Galopperade med Mósi i skogen idag. Det gick så himla bra och han var hur pigg som helst, vääärldens bästa häst!:D♥

Nu har jag duschat och sitter här och chillar, finns inte så mycket jag känner för att göra eller måste göra. Jag måste göra klart dikthäftet till imorgon på svenskan, men det fixar jag då!:)


Älskade lilla skrutt!♥


Do you remember?

Lång dag med ett väldigt tråkigt besked. Nu har jag i alla fall kämpat mig igenom franska uppsatsen eller vad man nu ska kalla det, dessutom med fetaste huvudvärken på länge. Får se vad som händer ikväll, har lite mycket att göra men skulle mer än gärna fara ut och galoppera i skogen på Mósi finis♥. Nu måste jag alla fall gå och göra annat. Fick just världens fetaste sticka i armbågen? Så det måste jag väl fixa..

 

Vi tänker på dig.
Vila i frid


Angels of Clarity.

Då var konfan gjord då, eller ja det är ju på söndag oxå men... Funderar föresten på att fara ut och gå nu, gick väl ca 7 km igår. Orkar varken springa eller cykla..

Och till alla er som skriver dumma kommentarer på folks bloggar, särskilt du som kommenterade på den här igår vid 20.50. Du var inte så klipsk, först och främst är det ganska fegt att kommentera anonymt, vadå vågar ni inte stå för det ni säger? Sen så vet jag vem du är. Inte så smart att ha kommenterat med namn tidigare och inte göra det nu eftersom att jag kan fortfarande se ip numret. Varför gör folk såhär? Det är väl ändå bara slöseri med tid, ett tecken på att ni inte har något liv överhuvudtaget och inget hyfs heller för den delen. Så kom igen, visa att du inte är tre år och väx upp någon gång. Vill du säga mig något så tar vi det på skolan. Och lägger du inte av dirr så tar jag tag i det och snackar med dig på skolan, och de skulle jag gissa att du inte vill. 


Nej nu ska jag nog bege mig, om jag inte orkar så får jag väl masa mig fram..




Did you say it? "I love you. I don't ever wanna live without you, you changed my life."
Did you say it?
Make a plan, set a goal, work toward it, but every now and then look around.
Drink it in.
Cause this is it.
It might all be gone tomorrow...




I just wan't you to know who I am.

Har tyvärr förbannat ont i magen just nu, så jag orkar inet sprinag eller cykla, blir nog bara att gå 5 km rundan. Om jag orkar det, annars får jag väl masa mig fram:). Mest bara för att inte klättra på kyrkväggarna imorgon eller spendera ännu en dag i hamrandes på skolbänken;).

Tumblr_lhaka76bwo1qdbbywo1_500_large

Those were the best days of my life.

Jag hoppas verkligen att blogg.se har repat sig, det funkade inte igår så det blev tyvärr ingen uppdatering. Jag var iaf i stallet och gick en promenad i skogen med Mósi♥. Sen for jag hem och så var farmor och farfar här på middag, och jag hade tänkt ta en vilodag men det gick inte så bra.. Så jag och Camilla cyklade en mil på kvällen och blev nästan överkörda av gamlingar som egentligen inte borde köra bil längre ;D.

Idag har jag ju varit på skolan, där har vi solat, käkat glass och pratat i telefon med någon filur som tydligen hade ringt fel till Maja:).

Ikväll får vi se om jag antingen far ut och springer eller cyklar eller båda:). Hinner ju inte träna nått imorn eftersom att det är skola och sen konfa + festkväll osv. För på söndag konfar vi oss!


Hela högen, från vänster:
Rebecka, Jag, Camilla, Signe.

Kan inte fatta att det där snart är ett år sen, jösses... Om några veckor står vi där igen!:)


I wish you were here with me tonight.


Foto: Camilla

Bilden är tagen i torsdags, hos Camilla.
Och anledningen till varför mina kläder var smutsiga
var för att jag är kass på att klättra i träd:).
Godnatt.


Remember when we first met?

Just_let_it_happen_by_maegondo-d3fpq19_large

Nu beger jag mig ut för att promenera "rundan" på 5 km!


I was made for you.

Discot igår var väl sådär, blir hyfsat irriterad på människor som hör och fattar vad man säger men skiter fullständigt i det.

Fast en del var bra ändå :]. Idag har jag ridit efter vägen och sen har jag cyklat ca 1 mil. Har gått bara bra, tyvärr ser kvällen ut att bli rutten, Klas-Evert Bertil-Orvar Folke Börjesson!
Nu ska jag läsa ikapp på alla bloggar, hejs!

Tumblr_lktwxezbbe1qh33guo1_500_large


Never thought not having you here now would hurt so much.

Tumblr_lj585wxswf1qh1sv1o1_500_large


Tonight I've fallen and I can't get up. I need your loving hands to come and pick me up.

Igår gick jag 5 km och sen var jag på ug ens stund.

Imorse hade jag så ont i magen att jag inte visste om jag skulle orka gå på skolan. Men jag kämpade mig dit ändå. Streetdancen var kul. Efter skolan var vi hos Camilla, tjockade oss och hade allmänt kul!
Ikväll har jag och Signe cyklat till stallet och gått långpromenad med Stjarni, sen cyklade vi tillbaka. Gick jättebra:).

Imorgon är det teori på idrotten och sen har våran klass disco så då blir det väl att göra sig i ordning och fara dit och fixa med allt... Alltså hinner jag inte träna något, men äsch, det får duga med streeten och cyklingen jag gjorde idag. Nya tag på lördag!

Nu måste jag ta tag i pluggandet...


Stjarni och Mósi♥


Jaha...

Tänkte bara skriva/säga grattis till Camilla som fyller 15 år idag:) Grattis!


Får se vad som händer ikväll, idag har det nog inte hänt något speciellt förutom det som jag redan skrivit om...
Igår hade vi världen jobbigaste skoldag, typ inga raster...

Sitter just nu och lyssnar på den här människan;
  

Och längtar otroligt mkt efter sommar och sol...





...vart typ bildbomb nu men, många sommar minnen från förra sommaren.

Hejdå måste pluggga nu...:(!!!

Everynight I miss you I can just look up and know the stars are holding you tonight.

Det var ett tag sen jag skrev, alldeles för längesen. Men det kan vi ju tacka skolan för!
Måndag: For till kåge och var med Robin:). Sen blev det plugg hela kvällen.

Tisdag: Skola och sen konfa. På kvällen pluggade jag först och sen for jag ut och gick, blev ca 5 km. Tog en sväng förbi ug också och hade en pratstund med Sandra!

Idag: Hade sovmorgon till tio i tio, men steg upp halv åtta och duschade och gjorde mig klar. Sen for jag till tandläkaren och sen på skolan. ikväll har jag massor med plugg, och så kanske jag ska till stallet om jag hinner. Men för stunden har jag vilopaus, känner att jag är hlt slut och endast halva veckan har gått! Hinner nog inte med att fara så mycket till Mósi i veckan på grund av allt plugg och att vår klass har disco på fredag. Imorgon efter skolan ska vi till Camilla och fira henne eftersom att hon fyller år idag, Grattis!♥ Det är föresten streetdance imorgon på idrotten, kanoners!

Nu måste jag återvända till pluggandet men bjuder först på en gammal bild...



Tjing!


You're my wonderwall.

Har suttit vid datorn hela tiden, orkade inte fara ut och springa. Måste fixa ryggen... Hur som helst så ska jag snart gå och duscha, kanske skriva klart kemin om jag orkar annars bara chilla.


Tog första bästa, den får duga...


Are you ready for this?

Kvällen igår tillbringades med Emmy, Petra, Alex och Johan. Det var trevligt, vi var mest ute bara:).

Imorgon slutar vi halv två, då blir det att fara hem sen gå upp till skolan för att ta bussen till Sandfors och vänta där till nästa buss som jag ska med till Kåge. Blir nog kanske att träffa nån:).

Hur som helst så idag har jag varit tvärt till stan sen tvärt till Jörn och sen hem igen, sen har jag inte gjort så mycket mer, borde fara ut och springa ikväll, men jag vet inte om jag orkar, haha;).

 Tumblr_lkhqyzgi9x1qbpwzeo1_500_large

RSS 2.0